Představujeme merchandise letošního ročníku PRAGUE GOTHIC TREFFEN

To by bylo, aby si "pégétéčko" neužily i vaše peněženky! 

Rádi bychom vám samozřejmě dali příležitost, pořídit si nějakou vzpomínku na dvanáctý ročník Prague Gothic Treffen. A jsme moc rádi, že na tvorbě merche se s námi výtvarně podílíte i vy, návštěvníci našich koncertů a parties. I letos si tak budete moci pořídit PGT triko s originálním netopýřím motivem, který pro nás i pro vás stvořila Nebožka. Na zádech najdete logo Sanctuary.cz. Bude k mání klasický pánský model a v limitovaném počtu na pultíku najdete i trička dámská. S jejich nákupem tedy raději příliš neotálejte. 

 

 

 

Netopýří letka vás bude provázet na cestách i na nových taškách. Na cestě jsou nášivky a dočkáte se i nových motivů na plackách. 

Pokud se vám líbí plakát, se kterým si pro nás dala práci Anafox, budete si jej moct pořídit taky, stejně jako klasické samolepky a v limitované edici i samolepky stříbrné a zlaté. Specialitou potom bude plakát na plátně, které si můžete (nechat) vypnout na rám.

Příležitost přijít k památce za pár korun skýtá tradiční tombola. Ta se bude losovat v sobotu mezi koncerty kapel přímo na hlavním pódiu Futura. Vyhrát můžete třeba lístky na příští Prague Gothic Treffen nebo Castle Party, koncerty Rabia Sorda či The Foreign Resort a v neposlední řadě vouchery od Bugshopu, kde vás za ně náležitě vyzdobí. 

Těšíme se na vás u pultíků s naším merchem!

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Dá se pánské tričko koupit i objednávkou ? nebo se budou prodávat jen na akci ?
Po PGT bude nejspis mozne zbyla tricka zakoupit na dalsich nasich akci, pripadne pres web.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.