V září se dočkáme nového nosiče od The Spiritual Bat

Italští deathrockoví samorosti představí své aktuální hudební vize. 

I v rámci svébytné deathrockové scény platí The Spiritual Bat za ojedinělý úkaz. Nejen proto, že jádro kapely tvoří dreadatá šamanka Rosetta s klasickým operním vzděláním a slepý kytarista/malíř Dario, ale hlavně kvůli syrové temné tvorbě, která z této dvojice prýští. Navíc jsou The Spiritual Bat jednou z mála evropských kapel žánru, které jezdí pravidelně na intenzivní turné po Spojených státech.

Není tedy divu, že pokračovatele jejich vydařené desky "Mosaic" vyhlížely řady fanoušků už od minulého roku, kdy se o novince začalo mluvit. Částečnou náplastí bylo EP "The Vision of Sound", ovšem na plnohodnotnou kolekci si musíme počkat až do 8. září. Právě toho dne vyjde čerstvý, vlastníma rukama a ušima produkovaný počin "Your Own World – And The Vision of Sound".

Těšit se máme na devět skladeb, spolupráci s lidmi jako Ashkelon Sain (Trance To The Sun, Devoured By Flowers, Soriah) a dokonce i obnovené pouto s Dariovou původní malířsko-alchymickou skupinou I Pittori Alchimisti, jejichž Mistr Vincenzo Compagnoni se postaral o obal desky. 

Těšíme se!

The Spiritual Bat

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.