Slim Cessna's Auto Club se vrací do Česka

Pokud jste byli minulý víkend zklamaní z bizarní organizace živého přenosu Primavery a na poslední chvíli zrušeného záznamu Slim Cessna's Auto Club, nemusíte zoufat.

Tahle gothabilly taškařice se totiž vrací do Česka, kde zahrají rovou třikrát. Poprvé 10.6. v rámci akce Koncert pro (šumavskou) divočinu 8, kde se kromě již zmíněných headlinerů představí i stálice české alternativy Please The Trees, hardcore projekt I am Pentagon, psychedelicky naladěný folk Oswaldovi, roots music inspirovaní Holy Fanda & the Reverends s hostem Jardou Svobodou z Trabandu a Vložte Kočku. Akce proběhne v prostoru StalinPlaza na Letenských sadech a začátek je naplánován už na dvě hodiny odpoledne.

S druhým koncertem je to o něco složitější. Na stránce akce je naplánovaný jako speciální koncert vedlejšího projektu Denver Broncos U.K. na neděli 11.6., Slim Cessna's Auto Club je ale uveden v popisu jako další vystupující. Oficiální profil kapely má ale na toto datum naplánováno koncerty dva - jeden v Rusku a druhý u nás. Kdo ví, jak to tedy nakonec bude. Vsupenky je každopádně možné kupovat pouze zde, kapacita je prý přísně omezena na 100 kusů.

A pokud by se vám nechtělo za koncertem do Prahy, poslední datum v Česku kapela odehraje na festivalu Mišmaš Párty v Bojkovicích, který se koná od 16. do 17. června.


Slim Cessna's Auto Club - This How We Do Things In The Country 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.