Co uslyšíte dnes večer ve Scéně na Radiu Wave?

Po delší době se do Prahy vrací tuzemský Electro Prague Festival. Tak si na něj (a novinky ze scény) pěkně posvítíme. Račte ladit!

Electro Prague Festival žije! Poslední, 11. ročník proběhl už před více než pěti lety, a od té doby se v Praze, co se týče EBM muziky, pořádaly pouze jednotlivé koncerty. Otec zakladatel ale svou práci nevzdává a připravil na letošní jaro 12. ročník jednodenního temně elektronického svátku. V předvečer dvanáctého ročníku vám představíme line-up festivalu (Dive, Psyche ad.) a přihodíme i aktuální žánrové novinky od Amandy Palmer & Edwarda Ka-Spela, The Foreign Resort nebo 3TEETH. Moderuje Pavel Zelinka a Tomáš Hoyer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

Dive - Sick In Your Mind

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.