Rozprava s mrtvými na nové desce In Slaughter Natives

Soundtrack od kultovního ambientního projektu se vydává za hranice lidského bytí.

Kultovnímu ambientnímu zjevení In Slaughter Natives vychází nová deska, která je zároveň soundtrackem k dokumentárnímu filmu "Psicofonias: Las Voces Desconocidas". Snímek režiséra Jose Morala z roku 2008 se zaobírá fanoménem zaznamenávání hlasů mrtvých lidí a snahou zachytit ozvěny jejich duší pomocí různých technik a postupů. 

Téma jistě zajímavé a k temné tvorbě projektu Jouniho Havukainena jako stvořené. Díky labelu GH Records si můžete pořídit CD a ti nejrychlejší uslyší nebožtíky mudrovat i z krutě limitovaného sedmipalce. 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

ISN a ambient? No nevim. Neznam zatim tu novou desku, ale ac milej Jouni obcas pouziva dark ambientni pasaze, ambientni zalezitost to proste neni.
Máš recht. Já tak mám milýho Jouniho zafixovanýho ani nevím proč. Toho hluku, pochodu a celkově monstrózního zvuku je tam přeci jen na ambientáře docela dost:). Já novou desku zrovna poslouchám a ať mě hrom bací, jestli v tom neslyším jeden motiv ze soundtracku k filmu "Perfume - teh story of a murderer"...v o dost bestiálnějším vydání teda:).
Desku jsem jeste neslysel (musim ji objednat) a ani Perfume jsem nevidel. Nicmene jako tip na film to beru. Diky.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.