Pojeďte s námi na Wave Gotik Treffen!

Táhne vás černé srdce na největší gotický festival planety? Usnadníme vám to!

Už méně jen než měsíc zbývá do okamžiku, kdy se gotici z celého světa konečně zase vrátí "domů". Právě tak totiž působí každoroční návrat do německého Lipska, kde se rozezní hudba temné scény ze všech koutů města. Že jste tam ještě nebyli a toužíte to zažít? Zvlášť, když jde o nabouchaný jubilejní 25. ročník? Pomůžeme vám!

S ohledem na blízkost Lipska od českých hranic (máme to na WGT blíž než většina Němců) a internetový předprodej, přes který seženete lístky levněji, bývá největší překážkou účasti našince slušné ubytování (vyprodané na termín WGT často rok dopředu). A taky možná argument "nemám s kým jet". A právě tyto dvě komplikace dokážeme sedmi zájemcům odstranit.

Nabízíme vám totiž možnost sdílet s námi sedm míst v hostelu přímo v centru města u hlavního nádraží s ideální dostupností do všech klubů! Cena za všechny čtyři noci (od pátku do úterka) je příjemných 3 103 Kč i se snídaněmi. Co se týče dopravy, tu si každý řeší sám, ale zájemci samozřejmě budou vítaní v naší skupině jedoucí do Lipska z Prahy vlakem a zpět. Máte zájem? Ozvěte se nám do konce dubna na e-mail redakce@sanctuary.cz a do Předmětu napište "Chci s vámi na WGT!".

Pokud jste to tedy s návštěvou WGT někdy mysleli vážně, ale doteď jste se nemohli rozhoupat, máte rozhodnuto. Těšíme se!
 

WGT

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.