Chris Pohl bude mít vlastní TV show (apríl)

Předak Blutengel moderátorem nové svatební reality show.

I když se to pohledem z naší země zdá neuvěřitelné, část německé "Schwarze Szene" prorostla až do mainstreamové kultury. Tak naši západní sousedé mohli vidět třeba Der Grafa z Unheilig a jemu podobné hostovat v pěveckých soutěžích, v populárních talkshows a dokonce i v soutěžích typu "Videostop", kde působí jako porotci. Chris Pohl z BlutEngel to ale zřejmě dotáhl nejdále – bude mít svou show.

Právě on totiž dostal od RTL Television exkluzivní nabídku moderovat vlastní reality show, která si posvítí na páry před svatbou. V pořadu nazvaném stylově "Reich Mir Die Hand" budeme sledovat slasti i strasti budoucích novomanželů, chystajících svůj velký den. Těm nejstatečnějším pak charismatický zpěvák předá šek na 50 000 Euro jako příspěvek na svatbu. Čili pokud byste se chystali do soutěže přihlásit, nezapomeňte s sebou na casting triko BlutEngel.
 


Blutengel – Reich mir die Hand

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Lol :) celej den cekam, s cim se letos vytasite, ale ze to odnese zrovna Chris, by me nenapadlo. :)
... a přesně proto to padlo na něj :D:D:D
Pěknej apríl se povedl i na TheBloggingGoth, cituju z twitteru: #TheSistersOfMercy announce SUMMER, brand new album for 2017! Thanks be to the great #AndrewEldritch! Pár lidí se fakt chytlo :)
Však ono se povedlo pár slušnejch vtípků i jinde. Třeba tohle: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/10860900_1242633632416624_3811209992310249558_o.jpg

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.