Masquerade s Virgin in Veil se v březnu 3x objeví na českých pódiích

Finští post-punkeři a deathrockeři vyráží na turné. Kde je u nás uvidíme?

Masquerade jsme v roce 2014 mohli vidět v Basement baru, kde předvedli svou post-punkovou show. Od té doby proběhly určité změny v jejich sestavě (vlastně zůstává jen zpěvačka Suzi Sabotage, kolem sebe si postavila novou kapelu). Jak jim to momentálně šlape, jsme se mohli přesvědčit novou písní "Panic Paranoia" a klipem k ní (tady). Očekáváme dlouhohrající album, které by mělo vyjít letos.

Virgin in Veil je čerstvá finská krev na poli deathrocku, kterou založil Jacques Saph (aka Saphyre), známý ze svého působení ve francouzských Sleeping Children nebo v punkové smršti Secular Plague. Vznikli v lednu loňského roku, na svém kontě mají demo a EP "The Glory Hole", svou show během několika málo měsíců představili napříč Evropou, ale taky ve Spojených státech nebo v Mexiku. Před pár týdny vypustili nový klip, na který jsme se podívali tady.

Obě tyto našlapané kapely se v březnu proženou naší republikou, a to hned na třech místech. Zajímavostí na obou spolcích je fakt, že je tvoří stejní lidé - sestava obou kapel je tedy totožná (Suzi Sabotage - zpěv a klávesy, Jacques Saph - basa a zpěv, William Freyermuth - bicí, Anton Välimaa - kytara). Přijďte se podívat, jak to kvartetu bude slušet a jak dvojkoncerty zvládnou, termíny na plakátě:

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.