Šťavnatá soupiska Hradeb Samoty je kompletní, předprodej spušťěn

Unikatní festival, zaměřený na industrial, ambient, martial, noise a experimentální audiovizuální tvorbu opět v červenci rozduní zámek Rosice. Koho tu uvidíme?

Na československé festivalové scéně byste jen stěží našli svébytnější akci než Hradby Samoty. Původně putovní festival, zaměřený na temnou, experimentální a rituální stranu hudby, si dal rok pauzu, aby pořadatelé nabrali dech a vrátili se zpět v plné síle. A vypadá to na velmi slibný návrat.

O víkendu od 14. do 16. července se můžete na zámku Rosice u Brna potkat například s vynikajícím ritual/industrial/ambientním projektem Empusae pana Sal-Ocina, spolupracovníka This Morn' Omina, živého člena In Slaughter Natives, Ah Cama-Sotz, IC 434, Triarii, TriOre a dalších velezajímavých uskupení. Sal-Ocina navíc na hradbách potkáme i v rituální inkarnaci Tzolk'in, inspirované hlubokou mayskou a aztéckou mystikou, spolu s Gwenn Tremorin. A ani Gwen nebude se svým dark ambientním projektm Flint Glass v soupisce chybět.


Empusae – Morbid


Hudební kolektiv Phurpa zase přiveze z Ruska autentickou rituální hudbu bönu, nejstarší buddhistické tradice pocházející z Tibetu. Ta bude přivedena k životu za pomoci tradičních nástrojů a speciálníchch tantrických metod zpěvu. Naproti tomu Trepaneringsritualen se noří do hlubin magick a okultismu pod korouhví oldschool ritual ambient / death industrialu. 

Z dalších projektů se můžeme těšit na C. O. Caspar, Horologium, Institution D. O. L., Aghiatras, Do Shashka!, Magadan, Human Larvae, Hluková sekce a mnoho dalších.

A chybět samozřejmě nebudou ani výstavy a další audiovizuální program, poezie či instalace. Zkrátka, letošní Hradby Samoty opět vypadají více než lákavě! Vstupenky si můžete pořídit už teď přímo na webu akce.

Hradby Samoty

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.