Vychází druhé vydání knihy o HNF

Nečekaný zájem vzbudilo vydání limitované edice knihy HNF – příběh punkové legendy, vydané u příležitosti 30. výročí založení této kapely (psali jsme zde). Autor Petr Štěpán ji vydal sám vlastním nákladem. Zájem o knihu byl tak nečekaný, že fanoušci rozebrali první výtisk během necelých tří týdnů.

Přetrvávající zájem o titul dal vzniknout druhému vydání. Tentokráte však kniha HNF vychází u vydavatelství Cecek Records. Zde je kniha nadále i v distribuci. Text druhého vydání je nezměněn. V detailech a tiráži knihy nepatrně doplněn. Grafické zpracování i dobové fotografie zůstávají rovněž raritní součástí tohoto vydání.

Volnou formou vyprávěný příběh této legendární punkové skupiny, nás nechává nahlédnout do zákulisí událostí, které předcházely vzniku HNF, přes její vývoj, tvorbu, nahrávky, koncerty, vzestupy a pády až po rozpad a zánik skupiny. Kniha obsahuje množství autorových zážitků a osobních vzpomínek, z nichž drtivá většina je v této knize publikována vůbec poprvé.

Čtivou formou tím zároveň předkládá svědectví o životě nejen v punkové komunitě, ale též o době, kultuře a společnosti před pádem komunistického režimu. Naprostým unikátem knihy je komplet všech textů písní HNF, které jsou doplněny množstvím autentických dobových fotografií z celé éry skupiny pořízené v letech 1985 – 1988.

Knihu je možné objednávat na: bravogril@seznam.cz nebo na tel.:777905594. Knihu je možné rovněž přímo zakoupit v Jihlavě v knižních obchodech Orbis Pictus (Masarykovo náměstí) a Jitka (Komenského ulice). Zde je možné dokoupit i poslední kusy některých předešlých autorových knih.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.