Podpořte vydání vůbec prvního DVD L'ahké Múzy

Dvaatřicet let fungující slovenští dark wave ritualisti vybírají od fanoušků na svůj první videonosič.


Představovat na našem webu slovenskou stálici Ľahká Múza by bylo nošením netopýrů do jeskyně. Tato svébytná formace je pojmem nejen na domácí scéně i u nás, ale i hlouběji v Evropě nebo Jižní Americe. Letos navíc Múza oslaví své už 32. narozeniny. A to je pořádný důvod k tomu, nadělit sobě i fanouškům nějaký ten dárek.

Právě proto kapela spustila crowdfundingovou kampaň na portálu Hithit, přes kterou se snaží získat finance potřebné k zaplnění jediné díry v jejich bohaté diskografii – vydání koncertního DVD. To s ohledem na jejich silnou vizuální koncertní prezentaci rozhodně dává smysl. Sami aktéři k tomu píšou:

"Celé to začalo triedením archívu záznamov z koncertov kapely a stretnutím s kameramanom Jánom Petrom Haberom, ktorý nakoniec natočil polovicu záznamov na tomto DVD a tiež skompiloval technickú časť DVD disku "Performance". Naším cielom je vydať profesionálne koncertné DVD plné dobrého obrazu a kvalitnej hudby. Dielo, ktoré zachytilo kapelu v čase a vydáva to najlepšie z jednotlivých období koncertovania kapely.  Prierezové DVD zachytáva obdobia od 1993 až do 2015."

Nyní už tedy máte dostatek základních indicií a můžete se vrhnout na stránku projektu, vybrat si některou z odměn a podpořit Ľahkou Múzu.


Lahka Múza – Performance

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.