Speciálním hostem Covenant v Praze budou OCEÁN!

Jedna z velkých synthpopových hvězd současnosti, švédští Covenant se po pěti letech vrátí na pozvání kolektivu Sanctuary.cz do Prahy. Určitě vás zajímá, kdo doprovodí Eskila Simonssona a spol. na koncertě v Rock Café v pátek 8. dubna. Bude to další synthpopová hvězda, tentokrát domácí provenience – samotní Oceán!

Legendární Oceán se po tragické smrti Petra Muka dal znovu dohromady a představuje nesmrtelný materiál plus pár novinek znovu natěšeným posluchačům. Na místě vokalisty dnes najdeme suverénní Jitku Charvátovou, která se zhostila nelehkého úkolu s grácií. Její podání partů Petra Muka přesvědčilo většinu skeptiků, kteří měli za to, že Oceán bez Muka nikdy nebude fungovat. Ostatně, přesvědčit se můžete i z připravované nové desky - první po 24 letech - která vyjde v květnu u Warner Music. Trasa po synthpopovém Oceánu je vytyčená, přístav 8. dubna v pražském Rock Café je připraven! 

Vstupenky na akci můžete zakoupit v předprodejních sítích Ticketpro a GoOut za 390,- Kč (+ poplatky), na místě potom o stokorunu dráž.

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To jsem tedy zvědav.Oceán před Covenant to tedy míří vysoko.Zajímavá bude reakce publika.
Oceán? To je jako vtip? Není? Tak to nezájem. Bože můj. Oceán .... Už teď jsou Covenant sračka na druhou, ale pořád by to šlo z nostalgie. Ale přes srágoru Oceán vlak nejede. Jsem zvědavej jestli se třeba u Pitchforků dočkám Petra Kotvalda.
Díky za názor...nebudeme s Tebou tedy počítat ;)
Bohužel. Nevidím žádné logické spojení mezi sračkou, co byla k smíchu už kdysi za minulého století a švédskou kvalitou z naprosto jiného soudku (i když lehce na ústupu). Ale při troše štěstí a dobré propagaci přijdou ty staré a tlusté ženské co se vlní na koncertech Michala Davida. A ty zase nebudou chápat co to je ten Covenant .... Co takhle třeba FOTN a dát k nim jako předkapelu Turbo?
Díky za příspěvek, stále s Tebou nepočítáme :) Btw., rádi se přijdeme podívat na nějakou Tebou připravenou akci, která bude určitě vymazlená. Kdy to bude?
Odpovědi: 1. otázka - nepočítejte se mnou a dalšími třemi 2. já už to mám za sebou v letech 93 až 95, díky za optání, a ani nejbližších 30 let naplánuji další akce :-)
Chápu, že tě tohle spojení rozmrzelo. Na to máš právo. Zesměšňovat ale posluchače Oceánu poukazem na údajnou klasickou postavu fanynek (ty jsi určitě atlet s vyrýsovaným six packem, viď?) je přízemní a hloupé.
Jsem, jak to víš przelinko?
Neřeš, jsou mimo a sní sen o synthpopu v 90kách. http://ceskobudejovicky.denik.cz/kultura_region/mame-silne-nove-songy-hlasi-skupina-ocean-20151004.html
S Covenant hravali v Evrope casto Decoded Feeback (maji ted novy album Dark Passenger). Do Prahy by se pry podivali radi. Ostatne uz maji v jednom klipu vysilac na Zizkove :-)
nesouvisí to sice, ale my bychom zas chtěli v čr víc revivalů 'našich' kapel/projektů - doufáme, že se brzo dočkáme vystoupení 'Projekt Pičfórek - The Project Pitchfork Best Czech Revival' , 'Fronta Fórta - Official Czech Front242 Revival Band' a dalších. Začněte o tom někdo víceméně vážně uvažovat ! Nebo jakoby radši ne? (smích)
Však jeden revival už tu máme.Před Covenant;-) Revival sami sobě;-) Oceán.To určitě nikde nemají.ČR je ve všem originální
Pozvu mámu nebo ten zbytek co nedorazil na audiotrauma fest. Být gay je v pohodě a to není sarkasmus.
Misto COVENANT se meli pozvat HOCICO jedou Evropu http://www.hocico.com/ tak preji alespon 1/2 salu.
Hocico jsme dělali loni, čili nám moc nedávalo smysl je sem tahat letos znovu. Děkujem, podle předprodejů by alespoň ta 1/2 sálu být měla – ostatně, jak na tom Hocicu...
Oceán bych rozhodně nebral na lehkou váhu. Když se vrátili v roce 2011, bylo to spíš o vzpomínkách, na koncerty chodilo v Praze 300 až 600 lidí. Ale teď, když začínají stavět na novém materiálu, jsem na to docela zvědavý. Těžko odhadnout zájem lidí po pěti letech, ale o poloprázdné Rock Café bych se teda nebál. Pro mě jsou to dvě mouchy (spíš masařky) jednou ranou :)
Jsem také zvědav na nové Cd Oceán,snad nebude znít ve stylu Odlesk tvůj.
Miluju komentáře typu jakou kapelu by kdo udělal a co Vám doporučuje udělat a při tom zjevně nikdy nic neudělal. Zesměšňovat interprety, kteřím jim nevoní. Žeby typické omezenectví. Takoví určitě v RC chybět nebudou a těch nemálo co si to budou chtít užít si to užije.
to je jistě možné, však hlavní lahůdkou jara budou především CHRYSALIDE (FR) & SYNAPSCAPE (DE) v březnu

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.