Olomouc se opět zahalí hlukem

  Na konci roku se v olomoucké Patnáctce již tradičně rozezní temné ambientní plochy, tvrdé EBM rytmy i agresivní industriál, tentokrát to bude večer pod názvem Version.12.12.15.

 

  KIFOTH a TERMINAL STATE, špičky mezi slovenskými EBM elektro kapelami, i šumperskou industriální legendu AKIMBO není třeba představovat, v Olomouci si už zahráli několikrát. Jak na společných koncertech právě v klubu 15 minut, tak třeba na Moravských industriálních festivalech v S-Cube klubu. Jen je nutné zdůraznit, že vystoupení AKIMBO bude jediné v tomto roce, takže jejich fanoušci by si tuto akci určitě neměli nechat ujít! Nepochybně pro nás budou mít připravené zase nějaké překvapení a skladba Boys Boys Boys, jejich stěžejní hit, zazní určitě také ;)

  Olomouckou premiéru ale tento večer budou mít ISH, THE OPPOSER DIVINE a AUDIO NOISE. První dva projekty, hrající experimental ambient okořeněný temnými IDM rytmy, budou jistě znát ti, kteří poslouchají produkci renomovaného slovenského labelu Aliens Production. Pokud se vše podaří, tak THE OPPOSER DIVINE by měli koncem roku vydávat nové album a právě v Olomouci by měl proběhnout křest nového CD!

  Český projekt AUDIO NOISE bude mít právě tento večer svůj první koncert, takže těžko o něm napsat něco víc, snad jen, že se jedná o elektronický projekt dvou členů kultovní kapely Zabloudil a jejich vystoupení bude založené především na improvizaci.

  O afterparty se jako pokaždé postará DJ t242, dlouholetý fanoušek tvrdé elektroniky.

 

  Nálož kvalitní muziky bude tedy zajištěna, nezbývá než doufat, že se dostavíte v hojném počtu, cena 80 Kč za vstupenku, je pro fanoušky více než příznivá. Těšíme se na Vás!

 

Line-up:

20:00 AUDIO NOISE

20:45 THE OPPOSER DIVINE

21:30 ISH

22:15 TERMINAL STATE

23:15 KIFOTH

00:30 AKIMBO 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.