Vyhodnocení soutěže o dva volné vstupy na koncert Die Krupps

Kdo půjde zítra na německé pionýry zadarmo?


Pondělí 21.září bude pražský Lucerna Music Bar patřit koncertu electroindustriálních průkopníků Die Krupps, kteří si na pomoc přizvali The Red Paintings a Janosche Moldau. Před pár dny jsme vyhlásili soutěž, ve které jste mohli zkusit své štěstí a získat tak volný vstup na tuto akci. Odpovědí byla celá řada, ovšem velká část soutěžících chybovala.

Vylosovanými výherci jsou soutěžící s iniciálami V.G. a D.H. oběma zasíláme na mail instrukce ke vstupu do klubu.

Správná odpověď na soutěžní otázku "Jak se jmenuje první dlouhohrající album Die Krupps?" zněla: Stahlwerksynfonie. Vylosovaným výhercům gratulujeme a ostatním přejeme příjemný zážitek na pondělním koncertu.

Die Krupps – Wahre Arbeit/Wahrer Lohn

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

nevím, podle mne to není dlouhohrající album, ale EP....
Oni sami ji považují za desku, tak jim věřme. http://www.die-krupps.de/disco.html
hmm 5ti skladbová dlouhohrající deska. ?? Tak nevím jestli je to fér. :))
Ta pětiskladbová ale vyšla dokonce až v roce 1993, tohle je jen dvouskladbový 12´´... Fakt teda nevím, zda jste to s tou správnou odpovědí trochu nepo... No neva, hlavně, že jim to rube!!!
Tak rube jim to pěkně, o tom žádná... :). Ale s tou "Stahlwerksinfonie" si čeče myslíme, že je to tak správně. A i snad všechny relevantní zdroje jí uvádí jako první album – a to včetně oficiálního webu http://www.die-krupps.de/disco.html, kde je řazená na první místo mezi alba (ne mezi EP). Počet tracků tady, myslím, není až tak rozhodující. Napadají mne třeba "Tubular Bells" od Oldfielda, který mají taky jen dva dlouhý tracky a je to braný jako regulérní deska. Čili i proto bereme tu "Stahlwerksinfonie" jako správnou odpověď a uznali jsme ji. Ale tak či tak dneska bude v Lucerně řádnej rachot! :)
Nevite nekdo kdy budou Die Krupps vecer zacinat? Predpokladam, ze drive jak ve 22 hod to asi nebude, nebo?
20:00 otevření klubu, 20:30 Janosch Moldau, 21:30 The Red Paintings, 22:30 Die Krupps
Dekuji za detailni informace.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.