Na tributním albu brazilských gothicrockerů Das Projekt bude i český zástupce!

Od roku 1991 hrne Das Projekt (dřív Das Projekt der Krummen Mauern) svůj gothic rock. Parta ze São Paula se však debutního dlouhohrajícího alba dočkala až v roce 2003. Album "Romantic and Metaphisic" si na svého následovníka taky počkalo a CD "The Crownless Again Shall Be King" vyšlo v roce 2012. O rok později vyšla zatím nejnovější nahrávka - "Les Belles Infideles". I přes poměrně skromnou diskografii si však tahle parta získala jistý kultovní status, který dokumentuje tributní album, které brzy vyjde i jména, která na něm budou figurovat.

 

Svým remixem přispěl kupříkladu Artaud Seth, dobře známý z Garden of Delight, Merciful Nuns a Near Earth Orbit. Na tracklistu najdete také příspěvky brazilských krajanů Plastique Noir, The Knutz, Modus Operandi a Scarlet Leaves, německých Age of Heaven, belgických Star Industry, francouzských The Insight, kanadských Kitty Lectro, britských Rhombus, kostarických Last Dusk, peruánských Dulce Muerte, portugalských NU:N a v neposlední řadě našinců Výsměch?, kteří se tak ocitají v poměrně vybrané společnosti, což je jistě dobrá zpráva. 

 

Krom toho se Das Projekt brzy chystají připomenout svoje poslední album videoklipem k songu "Jessica is Burning". Zatím si můžete pustit alespoň trailer a za pár dní vám předložíme celé video.

 

Das Projekt - Jessica is Burning (trailer)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.