V řijnu vám přivezeme AGENT SIDE GRINDER!

Švédští mistři chladných nálad dorazí 15. října do pražského Basement Baru.

O Agent Side Grinder se toho za poslední půlrok namluvilo v žánrových médiích dost a dost. Právem. Hlavní zásluhu na tom má jejich aktuální čtvrtá řadovka "Alkimia" a singl "This Is Us", který švédskou pětku prorval snad do všech žebříčků temné alternativy a do seznamů "nejočekávanějších desek roku".

Máme proto velikou radost, že i když Švédi za svou desetiletou kariéru projeli Evropu křížem krážem už na pěti výživných turné, konečně se je vůbec poprvé podaří ukázat Praze. Těšte se na nesmlouvavě mrazivou atmosféru procházející říšemi temného melancholického postpunku, cold wave, industrialu a synthpopu. A když pak třeba nakoukneme do zahraničí na reakce z koncertů a zjistíme, že například zavedený belgický server Peek-a-Boo zhodnotil vystoupení Agent Side Grinder na BIM festivalu slovy "dav zešílel, byla to čistá hudební extáze", je jasné, že se bude na co těšit. Zvlášť v intimních prostorách domácího klubu Basement.

Švédové samozřejmě nezahrají sami. Jméno zahraničního předskoku vám prozradíme hned, jak budeme moci. Ale rozhodně se připravte na to, že 15. října můžete v Basement Baru zažít něco výjimečného... 


Agent Side Grinder - This Is Us (Official video)
 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

paráda!!! už jsem si myslel, že na ně budu muset vyrazit někam do zahraničí :)
btw: kdy a kde budou k sehnání lístky?
Hehe, nemusíš, můžeš na ně vyrazit do Basementu :). Předprodej pořešíme nějak v příštích dnech po PGT, teď máme trochu šrumec kolem něj. Každopádně až bude předprodej spuštěnej, určitě dáme vědět na webu.
Díky :)
Tohle se vám fakt povedlo, už se moc těším. Nemůžu ale vypustit z hlavy, kolik tam může přijít lidí? Je to pecka, ale kolik lidí to tady zná a přijde? Je to tam relativně malý, nerad bych stal až u baru a tlačil se... A naopak zase málo lidí, prd atmosféra. Vůbec to nedokážu odhadnout. Nicméně jsem spustil kampaň a všechny známé přesvědčuju,že tohle musí vidět!!!
Díky moc za milá slova i kampaň mezi známýma :). Upřímně, kolik přijde lidu je i pro nás trochu otevřená otázka a sami jsme celkem zvědaví, jak to dopadne. Ale tak nějak sázíme na to, že to nějaké lidi přitáhne - a Basement v tomhle ohledu bude velmi příznivé místo (jakkoliv naplnit technické požadavky bude celkem harakiri, ale to dopadne :). Nicméně tahle kapela se nám zdá prostě dobrá, a tak jsme jí chtěli do Prahy přivézt. Snad to lidi ocení - a i kdyby jich nebyly zástupy, pokud se všechno aspoň nějak zaplatí a bude to tak dobrej koncert, jak čekáme, jsme spokojený. Snad bude i kapela. Ale s timhle deláme vlastně všechny koncerty v Basementu :). I ti Foreign Resort čekáme, že budou super... tahle ne až tak provařená jména jsou prostě fakt nadupaná...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.