Co můžete vidět a slyšet na Rare Stage v rámci desátého Prague Gothic Treffen

Kolektiv Rare opět ovládne jednu stage PGT. 

Jednu ze scén (tu v zadní části klubu Storm) desátého ročníku Prague Gothic Treffen bude mít ve správě spřátelená parta Rare. Určitě jste se už ocitli na některé z jejich akcí, které se většinou konají ve vršovickém klubu Basement. "Réráci" k nám dovezli mimo kopu jiných jména jako Lebanon Hanover, Automelodi, Cosmetics, Keluar, Pure Ground, Parade Ground, Minuit Machine a neméně proslulé jsou jejich DJské párty, které kluci dělají po svém a tak trochu jinak, než je u nás běžně zvykem. Jestli vám jejich model sedne, to si přijďte sami omrknout na Rare Stage!


Těšit se můžete taky na občasného tajemného hosta Rare večírků. Jim Hate do vás nabuší porci avantgardní elektroniky a temna! To si samozřejmě žádný bubák nemůže nechat ujít. Se svou náloží přispěchají i Whydie? & Soyre, tedy postavy stojící za zmíněnou nepravidelnou klubovou nocí Rare, která do lidí neúnavně pumpuje kapely a projekty, pohybující se v rozmezí od post-punku až k současné vlně minimal synthu.  A právě v tomto duchu se většinu času budou odvíjet i věci na tanečním parketu Rare Stage v nově poupravených prostorách klubu Storm. Rozhodně se přijďte podívat a hodit bokem pod diskokoulí! 

 


Jako speciální host se vám tu představí Lilian Remains, rezidentka bratislavských Batcave Parties v jejichž rámci se představily slovenskému publiku kapely jako Ausgang, Frank The Baptist, Cinema Strange, Ulterior, Lebanon Hanover, Martial Canterel a další. Ve svých setech primárně mixuje současnou vlnu synth a minimal wave a její hudobní vkus sahá až do gotiky, post punku a undergroundu 80-tých let. Není nic snazšího, než si její set přijít poslechnout na vlastní slechy. A že bude co poslouchat!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.