Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Muzikanti z temné scény se evidentně nevyvalují na slunečných plážích, ale místo toho pilně tvoří další materiál. A i proto bude dnešní díl nacpaný novinkami od nových i velezavedených jmen. Už za chvíli na Radiu Wave!

Ani vedro, ani prázdninové lenošení neodradilo celou řadu gotických kapel, aby představily svým fanouškům nové výtvory ze svých zkušeben. V 367. dílu Scény s Pavlem Zelinkou a Tomášem Hoyerem například představí svou první nahrávku po více než dvaceti let výborní Švédové The Leather Nun, britský samotost Mr. Kitty, legendy New Order, našláplí postpuneři Cemetery a hromada dalších interesantních spolků z kytarové i elektronické větvě gotiky.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.
 

New Order – Restless (Official Audio)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.