Co uslyšíte dnes večer ve Scéně Radia Wave?

Co se během léta dovaří v kuchyních umělců temné scény? A jaké čerstvé pokroutky už jsou naopak venku? Mapujte s námi od 22:00 na Radiu Wave!

Letošní gotický podzim bude bohatý. To už je dnes jasné, když řada kapel a projektů vyhlašuje plány na další měsíce. The Woken Trees, The Other, Dead When I Found Her nebo domácí Mortal Cabinet, ti všichni po prázdninách hodlají vydat nové desky. V druhé polovině 361. dílu Scény s Pavlem Zelinkou a Tomášem Hoyerem  si naopak představíme kapely, které se pochlubily novinkami už před letními prázdninami (Aesthetic Perfection, Feeding Fingers, PreEmptive Strike 0.1 nebo Valhall).

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.


Aesthetic Perfection – Big Bad Wolf ft. Tim Skold (Imperfect Live)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.