Zemřel Nick Marsh z Flesh for Lulu

Vypadá to, že červen je pro scénu až nečekaně černým měsícem... Přispějete na pohřeb postpunkového matadora?

Během dvou červnových týdnů jsme vás informovali o skonu bubeníka Grooving in Green (víte), herecké legendy Christophera Lee (vzpomínali jsme) a nyní k ním bohužel musíme přičíst další ztrátu – Nicka Marshe, zpěvaka a kytaristu postpunkových Flesh for Lulu.

Nick vzdoroval devastující rakovině hrdla a úst už od března tohoto roku, podstoupil kvůli léčbě sérii velmi vážných operací i měsíce radio/chemoterapie. Kvůli tomu se Nick také musel stáhnout z koncertních pódií a jeho rodina se proto pokoušela prostřednictvím crowdfundingu sehnat peníze na další léčbu a vůbec život celé rodiny – tedy Nicka se ženou Katherine Blake (mimochodem zpěvačkou Mediaeval BaebesMiranda Sex Garden) a jejich dvou dcer. 

Nicméně, i když Nick bojoval statečně, své tažení proti zákeřné nemoci nakonec prohrál. Zemřel pokojně v přítomnosti své ženy. Cíl kampaně se tedy změnil a Kat vybírá peníze na Nickům pohřeb, který proběhne 3. července v anglickém Essexu. Pokud budete chtít, můžete přispět nějakou tou librou i vy přímo tady

RIP Nicku...


Flesh for Lulu (živě 1985)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.