Spouštíme předprodej vstupenek na Castle Party a místa v autobusu!

Chcete se mrknout na třídenní gotickou slavnost do Bolkowa? Usnadníme vám to!

Už jen měsíc a dva týdny nás dělí od dalšího ročníku zavedeného hradního mejdanu Castle Party. A že opět je na co se těšit! Kromě smeček jako Paradise Lost nebo Juno Reactor můžete v Bolkowě vidět spolky jako L'ame Immortelle, Inkubus Sukkubus, Wardruna, Nachtmahr, Merciful Nuns, The Frozen Autumn nebo Heimataerde plus celou řadu dalších. A jako vždy vám dáváme možnost pořídit si přes nás vstupy levněji v exkluzivním českém předprodeji.

Jak to funguje? Jednoduše:

  • Kliknete na Objednávkový formulář.
  • V něm si vyberete počet vstupenek na Castle Party (jedna stojí 1 800 Kč).
  • Rovnou si tu můžete rezervovat místo v autobusu, který nás dostane ve čtvrtek 15. června z Trutnova do Bolkowa a v pondělí 20. června ráno zpět (záloha za jedno místo je 250 Kč). 
  • Vyplníte a odešlete formulář, přijde vám e-mail s platebními údaji.
  • Až nám platba dorazí, potvrdíme vám to e-mailem.

POZOR – NEPRODÁVÁME FYZICKÉ VSTUPENKY! Pásky vám dají pořadatelé až přímo v Bolkowě u vstupu do hradu jako každý rok (na základě platného dokladu s vaším jménem, aby váš vstup nezneužil nikdo jiný). Ale nikdy s tím nebyly problémy. 

Snadné, že? Tak račte. Party hard!


Castle Party 2015

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ahoj, lístek už mám nějakou dobu, je možné si jen rezervovat místo se skupinou v busu?
Ahoj, jojo, dá se. Akorát aktuálně náš objednávkovej formulář neumí vyplnit 0 u počtu lístků. tak prosím vyplň objednávku na jeden lupen a pošli e-mail na store@sanctuary.cz s číslem objednávky, my už si to tady v systémech zpracujeme :). Díky

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.