Sobotní Batsave Special s exkluzivním promítáním koncertu The Cure

Již tuto sobotu se znovu otevřou vchodové dveře Basement Baru pro další díl dobročinné party Batsave, tentokrát koncipované jako speciál věnovaný skupině The Cure.

Po vypečené první letošní Batsave party je čas se 28. března opět vrátit do Basement Baru na další temně-kytarovou merendu. A protože jsme se rozhodli jednou za čas tuto párty něčím občerstvit, bude březnový Batsave věnován výhradně a pouze kapele The Cure. Známé i neznámé hitovky od Roberta Smitha a spol. roztočí trojice hostů. 

O průřez napříč celou kariérou jedné z nejvlivnějších formací temné scény se postará trojice DJů, jmenovitě Luděk Fiala, člen kapely Deep Decline, kteří platí za vůbec nejlepší český The Cure a Depeche Mode revival, ústřední postava kolektivu RARE DJ whydie? a za domácí barvy DJ Nephilim ze Sanctuary.cz. Vstupné na akci neplatíte, svým příspěvkem ale budete moci i tentokrát přispět na provoz záchranné stanice pro netopýry ČSOP Nyctalus.
 

Ještě předtím vám ale nabídneme opravdovou raritu. Hned na úvod večera je totiž připraveno promítání exkluzivního a bez přehánění nikdy nikde neviděného záznamu vystoupení The Cure z londýnské Royal Albert Hall z 15. listopadu 2011. Kapela tehdy odehrála večer věnovaný svým třem prvním albům, tedy "Three Imaginary Boys", "Seventeen Seconds" a "Faith". Za poskytnutí záznamu děkujeme autorské společnosti A Forest Production. 

Pokud se tedy nechcete ochudit o mimořádný zážitek, přijďte na již osmou večerní.  

Saturday we're in love!

BATSAVE: The Cure edition
28. března 2014 (start 20:00)
Praha, Basement Bar (Francouzská 76)
Vstup: zdarma

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.