Formalin přináší hudební spásu v novém videoklipu

Berlínské duo Formalin nechalo dlouhý čas své fanoušky v napětí, ale nyní si elektronici a příznivci „kompjůterové“ hudby konečně přijdou na své. Už jen týden si počkáme na nové album „Supercluster“, které je již nyní možné objednat u labelu Out of Line (ZDE).

Kuloáry běží informace, že se posluchači zvukově ocitnou na kosmické lodi. Necháme se tedy překvapit. Aby čas rychleji utíkal, nabídli  „Formalínojc“  první ochutnávku a to v plné parádě. Nový videoklip k tracku „Salvation“ je venku. Klip se nese ve stylu 3D siluet zpěváka Toma Liebchena a textu písně, který je v tomto hudebním aranžmá velmi nosný. Lze jen konstatovat, že to do sebe pěkně strojově zapadá. Jestli máte pocit, že už jste tento kousek někde zaslechli, tak zavzpomínejte na pražský koncert Formalin. Over, roger!

Formalin - Salvation

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Na tuhle skladbu si vzpominam, priznacne na poloprazdnem koncerte. Bude report z bratislavskeho Dark EBM Souls ? Velmi podarena akce.
Bouhužel nejspíš ne. Nikdo od nás se na Dark EBM Souls nedostal a ani se nikdo jiný neozval, že by se chystal něco napsat. Tedy pokud tohle nebyla nabídka... :)
Akcia to bola velmi podarená .... maximalná spokojnosť ...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.