Do Prahy se ve stejný den chystají Laibach i Peter Hook & The Light

 V druhé polovině listopadu se rýsuje pro mnohé fanoušky velké koncertní dilema!

Ve stejný den ohlásili dva zavedení promotéři zajímavé koncerty situované na stejné datum - pondělí 20. listopadu. Tady jsou:

1) Peter Hook vyráží se svou kapelou The Light na turné, aby připomněl nesmrtelný odkaz zásadních skupin hudební historie, kterých byl součástí – Joy Division a New Order. Šňůra se tentokrát vztahuje k 35. výročí vydání alba Joy Division Substance a během koncertu kapela přehraje všechny skladby nejen z této desky, ale také ze stejnojmenného počinu New Order. Koncert proběhne v klubu Roxy. Vstupenky za 839 Kč budou v prodeji od pátku 28. 4. 10:00 na GoOut.cz.

2) Co se týče slovinských Laibach, i ti přejedou do Prahy s novým programem. Ten bude postaven na novém albu "Sketches Of The Red Districts" se Laibach vrací zpět do Trbovlje. Na něm v novém a čerstvém podání zkoumají konfliktní genezi vzniku kapely v tomto průmyslovém městě v r. 1980 a z odstupu času zpochybňují své estetické, zvukové a ideologické kořeny. Jak je jejich dobrým zvykem, Laibah tímto krokem opět převrací vše naruby. A aby se ani jejich další koncert v Praze nestal všedností, odehraje se v prostoru divadla Hybernie. Vstupenky v cenovém rozpětí 790 až 990 Kč jsou již teď k sehnání na GoOut.cz.

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To je teda pěkně na H. v jeden den.😡 Nejspíš zvolím Laibach. Ten je hudebně i vizuálně zajímavější. Hooky Sorry Jako 🤣. Oba koncerty dělá stejný pořadatel??

Ne, každý pořádá jiný subjekt.

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.