Peter Murphy a Nivek Ogre se potkají v (eroticky laděném) hororu

Dvě veledůležité postavy temné scény si dají dostaveníčko v chystaném počinu kanadského filmaře Chrise Alexandera.


Peter Murphy, průkopník gotického rocku a zakladatel kultovních Bauhaus, se opět vrací k filmu. Po mihnutí v jednom dílu ságy "Twilight" se ale konečně na stříbrném plátné dočká většího prostoru. Dokonce byl obsazen do jedné z hlavních rolí v hororu "BlackGloveKiller", který spolu s režisérem Chrisem Alexanderem začnou natáčet koncem letošního roku. A kromě hereckého přínosu přispěje Peter filmu i hudbou.

Počin "BlackGloveKiller" má vyprávět příběh překrásné Mirandy, dravce, který po nocích loví svou kořist. Chris, který film zároveň napsal, ho popisuje jako "erotický, násilnický horečný sen, poháněný kupředu náladou, hudbou a atmosférou" a dodává, že se snímek "opravdu snaží být jiným hororem než ostatní – takovým, který následuje stejné vlivy, ale přesto je zřetelně výtvorem mé vlastní představivosti."

A Peter není jedinou ikonou scény, kterou bychom měli v "BlackGloveKiller" vidět. Dalším potvrzeným hercem je i Nivek Ogre ze Skinny Puppy. To by mohlo být zajímavé....

V trochu podobném duchu, mísícím dohromady erotiku a horor, se nesl i Chrisův předchozí počin "Female Werewolf" o mentálně labilní ženě, která se během snového sexuálního deliria pozvolna mění v monstrum. Tady máme trailer:

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.