Peter Murphy má vlastní edici limitovaných sběratelských figurek

Nevíte, co s penězi? A co si takhle pořídit legendárního muzikanta jako figurku?

Peter Murphy se stal nesmrtelným díky své hudební kariéře, a to jak jako frontman legendární postpunk/gothicrockové kapely Bauhaus, tak jako sólový umělec. Nyní se tato ikonická postava dočkala i pocty v hratelné a plastové podobě, a to díky oznámení nového přírůstku do kolekce hraček Plasticgod® FIGUR3D®, oficiálně licencované a navržené podle Petera Murphyho.

Šestipalcová figurka byla představena ve dvou variantách: první, limitovaná na 999 figurek a v ceně 55 dolarů, představuje Murphyho se známější kaskádovitou černou ofinou, zatímco druhá, limitovaná na 1 000 figurek, má perleťovou odbarvenou blond barvu vlasů inspirovanou zpěvákovým vzhledem z videoklipu k jeho hitu "Cuts You Up" a prodává se za 60 dolarů. Figurky jsou ke koupi prostřednictvím webových stránek Plasticgod, a to u příležitosti 32. výročí vydání Murphyho vysoce ceněného alba "Deep", na kterém se objevila píseň "Cuts You Up" a také další oblíbené tracky jako "Marlene Dietrich's Favourite Poem", "Deep Ocean Vast Sea" a "A Strange Kind of Love".

Od vydání alba "Lion" v roce 2014 a jeho následné remixové verze v roce 2015 vydal Peter Murphy dvě živá alba v letech 2017 a 2019, odehrál turné k výročí Bauhaus a několik sólových koncertů v San Franciscu a New Yorku. Naposledy se objevil jako hostující zpěvák na albu "Love Made Me Do It" zpěvačky a umělkyně Kat Von D na singlu "Protected" a na společném tracku "Leep Coming Back" s Chebem i Sabbahem. Oba singly vyšly v srpnu 2021.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.