Vytvořte trailer a klip pro chystané album Depressive Disorder

Zavedená brněnsko-pražská elektronická stálice hledá tvůrce, který by se postaral o vizuální složku chystané desky „Septem“.
 

depdispromo

 
O Depressive Disorder zase chvíli nebylo ani vidu, ani slechu. Mihli se sice letos na dvou koncertech (s Tying Tiffany a Leaether Strip), ale jinak nic. To se ale má změnit.

Kapela konečně začíná pozvolna pouštět informace do světa – a vypadá to, že bychom se koncem roku mohli dočkat nového koncepčního alba. To dostane název „Septem“ a bude inspirováno různým výkladem sedmi smrtelných hříchů.

A protože si tento materiál přímo říká i o vizuální ztvárnění, hledají Depressive Disorder videoumělce, který by se toho ujal a pomohl vytvořit trailer a posléze i videoklip k desce.

Kapela proto vyzýva všechny animátory, videomanipulátory, filmaře a vůbec všechny zájemce, aby do konce září poslali na adresu Patas74@email.cz nebo na Facebook skupiny:

  • ukázky své dosavadní tvrby,
  • rámcovou představu o vizuální podobě ztvárnění tématu sedmi smrtelných hříchů jako traileru k desce.


Vítězný autor, který s kapelou vyrobí trailer a klip, bude samozřejmě uveden ve všech materiálech k albu (včetně desky samotné), dostane volné vstupy na koncerty, merch od Depressive Disorder, finanční odměnu a samozřejmě skvělý pocit z podpory tuzemských kapel.

Rozhodně se tedy věci u Depressive Disorder začínají hýbat a vy tomu můžete pomoci.



Depressive Disorder – Insane 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.