Velvet Acid Christ hodlají vydat novou řadovku za podpory fanoušků

Po celkem váhavém rozjezdu Velvet Acid Christ před dvěma roky se Bryan Erickson pomalu rozkoukal a letošní rok už pojímá ve velkém stylu. Připravuje evropské turné a v polovině podzimu by rád za přispění fanoušků vydal novou řadovou desku.

 

 

Velvet Acid Christ - Subconscious Landscapes

 

 

 

Na začátek jedna špatná zpráva. Velvet Acid Christ v letošním roce naživo v Čechách neuvidíme. Ale teď už přichází pouze ty dobré. Pokud budete mít čas, budete moci vystoupení Bryana Ericksona v srpnu navštívit nedaleko našich hranic, v Německu nebo v Polsku. Celý rozpis plánovaného turné najdete ZDE. Už týden pak můžete přispívat na stránkách PledgeMusic portálu na vydání nové řadovky projektu, která ponese název "Subconscious Landscapes". Datum vydání bylo stanoveno na 28. října. Sbírka za pár dní nastřádala již téměř 60% potřebné částky, což vypadá pro Bryana více než nadějně. Na desce, která podle nejasných informací bude obsahovat skladby náladou mezi Massive Attack a Delerium, ale také undergroundové jistoty, budou mimo jiné i skladby Dilaudid, Slut nebo Ghost in the Circuit. Projekt nabízí svým přispěvaterlům celou řadu cen, mezi kterými kromě nové desky v digitální, CD nebo vinylové verzi najdeme možnost získat remix vlastní skladby z pana Ericksona nebo stát se majiteli nástrojů, které Velvet Acid Christ používali v poslední době ve studiu nebo na turné. A neváhejte, sbírka poběží "už pouze" 55 dní!

K rozmyšlení posíláme remix Velvet Acid Christ, který projekt spáchal pro Wumpscut, ale na žádný z letos vydaných nosičů Rudy Ratzingera se nevešel.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.