Deine Lakaien se vrací s dvojalbem plných cizích inspirací. Venku je první singl.

Po letech ohlížení se za svou bohatou kariérou přichází Deine Lakaien s novou deskou, kterou uvádí první singl.

Nejprve výběrovka a poté živák reflektoval skutečnost, že německá dvojice už přesáhla metu tří dekád fungování. Po následné pauze se Alexander Veljanov s Ernstem Hornem vrací s desátým řadovým (dvoj)albem nazvaným "Dual".

Polovinu dvojdesky tvoří 10 nových písní vytvořených Deine Lakaien jako inspirace konkrétními umělci nebo písněmi, které byly důležité pro hudební vývoj dua. Tyto zdroje inspirace jsou pak naplno přiznány na druhém nosiči v podobě coverů. Mezi nimi najdeme například „Lady D'Arbanville“ od Cat Stevense, od Jacquese Brela jeho melancholickou „La chanson des vieux amants“ nebo překvapivou volbu, singl „My December“ od Linkin Park. Všechny předělávky překopala dvojice do své nezaměnitelné darkwave podoby. 

Dvojalbum "Dual" vyjde 16. dubna 2021 na novém labelu Prophecy Productions a už teď si kolekci 20 skladeb můžeme v různých formátech objednat ZDE. Na závěr nám kapela nabízí první ukázku z novinky, předělávku „Because The Night“, singlu původně od Patti Smith a Bruce Springsteena.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nový track mi připomněl tvorbu Deine Lakaien v 90tych letech. Tehdy se mi jejich tvorba líbila nejvíce, poslední desky mne až tak moc neberou....ale tahle novinka zní dobře. I když celkem překvapení nad výběrem coverů...každopádně na nové 2CD se už těším :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.