Sociální síť Vampirefreaks.com v příštím roce ukončí svou činnost

Především pro severomarickou gotickou scénu byla dlouhou dobu sociální síť Vampirefreaks.com zásadním kanálem pro sdílení informací. Vznikla v roce 1999 rukou Jeta Berelsona, který před pár týdny také ohlásil ukončení její činnosti k 1. únoru 2020 v emotivním prohlášení. "Vždy jsem byl pyšný na to, že jsem součástí komunity podivínů a freaků, kteří se mohou navzájem propojovat a podporovat. Ale abych byl upřímný, tahle virtuální činnost pro mě ztratila své kouzlo. Internet už není ten samý prostor, kterým býval před 15-20 lety a já také nejsem tím samým člověkem, jakým jsem dříve byl. .... Už nechci žít svůj život online, mám rád své soukromí", vybíráme stať, ve které Jet odhaluje své pohnutky k uzavření sociální sítě.

Na druhou stranu to neznamená, že by se značka Vampirefreaks stahovala ze scény úplně. Stále bude fungovat jako internetový obchod a propagátor žánrových akcí na sociálních médiích. Jet má plány do budoucna se stejnojmenným internetovým obchodem s oblečením, a akcemi Dark Side of Con a Steampunk Con, které se každoročně rozrůstají. Poběží také klasické klubové noci v New Yorku.

Na záver zakladatel portálu dodává, "Strávil jsem hromadu času online a uvědomil si, že nic se nedá srovnat s tím, když trávíte kvalitní čas se svými přáteli a blízkými, interakcí ve skutečném světě". Něco na tom bude, viďte? 

Pozvánka na Dark Side Of The Con 3 (2019)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Pamatuju svuj profil, pamatuju bejvalku :(

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.