Místo Vendemmian se na warmupu PGT můžete těšit na DVĚ JINÉ KAPELY

Protože britští gothicrockeři museli ze zdravotních důvodů nečekaně zrušit svou účast na PGT, můžete si v pátek místo nich dát synth/postpunk z Argentiny a k tomu rakouský dark/no wave.

 

pgt9 06 08 20142 450 



Když se "daří", tak se "daří". Minulý týden jsme vám (tady) psali o nemilém překvápku, kdy jsme měsíc před Prague Gothic Treffen přišli o ústřední klub, a je tu další "chuťovka" – Mark z Vendemmian nám s velkými omluvami napsal, že bohužel se svým kumpánem Davem do Prahy nedorazí.

"Moc náš to mrzí," píše Mark. "Těšili jsme se na další výlet do Prahy, ale Daveovi se bohužel rozjela dost vážná nemoc a tak bychom Prague Gothic Treffen nezvládli. S ohledem na jeho soukromí nechci jít do detailů, ale moc se omlouváme jak pořadatelům, tak všem českým fanouškům."

Ale po špatných zprávách zákonitě musí přijít i nějaké dobré. A i ty pro vás máme – bez živých kapel na pátečním warmupu nebudete! A místo jedné dostanete hned dvě. Ve spolupráci s kolegy z kolektivu RARE se totiž podařilo najít neméně zajímavý program na PGT warmup – dvojici kapel Mueran Humanos a Gran, kteří zahrají v pátek 29. září v Basement Baru.

Těšít se můžete na chladné polohy posptunku, prošívané syntetizátorovými linkami na argentinský způsob, a darkwave/minimal/no wave z Vídně. A aby to bylo všechno ještě jednodušší, platí na obě akce jedna vstupenka – 
pokud dorazíte už v pátek a koupíte si lístek za 200 Kč, máte v sobotu celé Prague Gothic Treffen zdarma. A pokud chcete přijít až v sobotu, dostanete se do všech tří klubů za tradičních 149 Kč. To jde, ne?


Navíc jsme se rozhodli na gothic picnic opět vrátit milou tradici soutěže o nejstrašidelnější pochutinu Spooky Cookie. Ale o tom zase příště...


Bruno Kramm o PGT

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jej, to je škoda. Ale věřím, že náhrada bude více než důstojná! Ani jednu z kapel sice neznám, ale o to víc jsem zvědavá.
Upřímně – nás to v redakci taky dost zamrzelo, protože jsme se na ně dost těšili... navíc takováhle "radost" měsíc před akcí taky dvakrát nepotěší... ale tak je dobře, že se to podařilo vyřešit, o hudební zážitky nouze nebude :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.