Psyborg Corp. konečně vydali svou druhou desku

Už před třemi roky jsme vás informovali o tom, že kolumbijší elektronici chystají novou desku. Znali jsme název, tracklist, téma, čemu se písničky věnovali, ale na výsledek jsme si museli počkat až do minulého týdne. Album "Shrines of Obsÿdÿana" je ale konečně venku.

 

Psyborg Corp. - The Frozen Shrines Of Obsydyana

 

Psyborg, Gia a User X86, tři členové Psyborg Corp., kteří se stylizují do cyberpunkové polohy, o které znovu káží své pohádky z daleké budoucnosti. Příběh alba, které vyšlo na labelu Black Rain, vypráví o Obsydyaně – planetárním systému, kolem nějž obíhá sedm krystalických těles a který bude čelit děsivému kataklyzmatickému testu společnosti superpokročilých. Ten přinese válku a konflikty do celého systému. Více si přečtěte na FB profilu kapely, která celý příběh zpřítomňovala na pokračování. Ledová budoucnost pochází z Bogoty!

Příběh alba, který se potáhne napříč tracky, bude vyprávět o Obsydyaně – planetárním systému, kolem nějž obíhá sedm krystalických těles a který bude čelit děsivému kataklyzmatickému testu společnosti superpokročilých. Ten přinese válku a konflikty do celého systému. - See more at: http://sanctuary.cz/component/content/article/10-novinky/5320-psyborg-corp-chystaji-konceptualni-desku#sthash.Xq9QgDuC.dpuf

 

Psyborg Corp. - The Frozen Shrines of Obsÿdÿana (trailer)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.