Joy/Disaster zahrají v Českých Budějovicích

Po dvou letech se do českobudějovického Music clubu Fabrika vrátí francouzská rocková úderka Joy/Disaster.

 

joy_disaster_budjice

 

Máte rádi nespoutaný rockový nářez s punkovým feelingem? V tom případě si zapište do kalendáře datum 6. března! Tato energická jízda vás dostane!

Joy/Disaster vznikli v roce 2005. Od začátku k sobě strhávali pozornost, a to díky osobitému pojetí post punku. Jejich skladby se rychle šířily podzemní scénou, na čemž se podepsali i alternativní DJs, kteří kapelu prosazovali. Joy/Disaster si tak získávali fanoušky i za hranicemi rodné země - například v Chile či Anglii. Celkově kapela vystoupila již ve více než 15 zemích. Stála na pódiu s Covenant, Paradise Lost, Combichrist nebo Suicide Commando. Joy/Disaster se zkrátka ničeho nebojí a jdou si za svým cílem ze všech sil. Přijďte tuto rozjetou kapelu podpořit! Odměnou vám bude perfektní rock´n´rollový večírek té nejvyšší kvality!

 Jako hosté se ve Fabrice představí vyšebrodští Wade, kteří se pohybují ve vodách indie - rocku. Naše muzika lze stylově zařadit mezi kántrypank, pindírok a různé odnože turbopornopopu a jiných tomu podobných. Jedině na koncertě lze zažít ten pravý masakr,“ říkají o sobě na Bandzone.

 

Vystoupení WADE a JOY/DISASTER vypukne ve 21 hodin. Vstupné činí 100,- Kč.

 

 

 

 

ODKAZY:

JOY/DISASTER - https://www.facebook.com/JOYDISASTER666

WADE - http://bandzone.cz/wade

MC FABRIKA - www.mcfabrika.cz

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.