Internetové vydavatelství Zorch Factory přerušuje činnost

Smutná zpráva pro milovníky temnokytarových desek zadarmo.

 

zfrlogo


Taky jste si oblíbili kousky z agilního francouzského labelu Zorch Factory Records? V tom případě vás (stejně jako nás) nejspíš nepotěší zpráva, kterou zakladatel a v podstatě jediný člen vydavatelství Manu čerstvě pověsil na svůj Facebook – vydavatelství totiž na blíže neupřesněnou dobu končí.

Manu k tomu píše velmi stručné vyjádření: "Ahoj všichni, kvůli vážnému nedostatku času a motivace jsem se rozhodl na neurčito zastavit vydavatelství Zorch Factory Records. Všechny aktivity ZFR tedy budou během tohoto období u ledu, nebudou se vydávat žádné další desky. Přeji vám vše dobré a děkuji za vaši podporu. Web zůstane funkční. Manu."

Nezbývá než doufat, že je situace vážně jen dočasná a ZFR se opět vrátí ke své bohulibé činnosti. Ostatně, stačí jen připomenout jména alespoň pár spolků, kterým toto vydavatelství pomohlo na svět – jsou to desky kapel jako brazilští Escarlantina Obsssiva, i u nás již známá bulharská Voyvoda, Los Carniceros Del Norte (včetně vedlejšáků), ruští Mirror Face, izraelští Lovegrenade, rumunští Uma Swan, ukrajinští Sociophobia, dále smečky jako Naughty Zombies,  Les Enfants Sales, Tot Licht, Lugol's Iodine a samozřejmě nemůžeme zapomenout na vůbec první českou deathrockovou nahrávku "At The Beginning" od Tongue.


Škoda, Zorch Factory Records nám bude chybět...  


Tongue – Inverted 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Me bude taky chybet, naslo se tam hodne zajimavych veci... :-?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.