Combichrist na Brutal Assaultu 2014

Festival Brutal Assault odtajnil další tři nová jména, která se příští rok představí v josefovské pevnosti. Jedním z nich budou Combichrist.

 

Brutal-Assault-19

 

V roce 2014 se festival Brutal Assault dočká svého devatenáctého pokračování. A dozajista přidělá nějakou tu vrásku navíc milovníkům Andyho LaPlegui a jeho kultovního dítka Combichrist. Mezi metalové hvězdy jako My Dying Bride, Obituary nebo Amon Amarth se totiž zařadilo i toto jméno. Že se v kovové společnosti ani tohle aggrotechové peklo neztratí, ukázali již minulý rok Atari Teenage Riot. Další zajímavá jména, která by mohla naše čtenáře zaujmout, budeme nadále sledovat.

 

Combichrist - Feed the Fire

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

palec nahoru

To je sranda – kapely ze scény se objevujou na metalovejch festech... a na žánrovejch festech typu Castle party se objevujou metalový kapely... výměna mečů! :D

No mě to moc směšné nepřijde... Už 3 roky jsem na Castle party nebyl neb tam vždy byli max 2 skupiny za celý víkend které bych chtěl vidět...Příští rok to vypadá stejně... :sad:
A co jsem četl tak na ten Brutal neexistují denní lístky tak to bude hodně drahá hodina hraní...

Hellmute, to máš bohužel pravdu s jednodenníma lístkama na BA... což bylo letos v kombinaci s Fields of the Nephilim, ATR a plánovanejch Killing Joke extra těžký rozhodování :-? .

Nicméně se přiznám, že se mnou toho lineup příští CP taky moc nedělá... ačkoliv jak už někdo někde od nás napsal "na Castle Party je hudba jenom záminka" :lol: :D

No a to byly letos dvě party plus třetí byla zrušená. Ale platit tolik peněz za celý fest kvůli nějakým 40 minutám ? To je pěkný masakr :cry:
Jo s tou CP a hudební záminkou jsem tu četl a myslel na to když jsem to psal... :D
Jenže bohužel už mi není 20 a musím hodně vybírat a třídit. :oops:

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.