Mono Inc. se vrátili ke koncertní spolupráci se symfoňákem. Po turné předkládají koncertní záznam.

Němečtí klasici se vrátili k prověřené spolupráci.

Za první díl symfonických verzí svých skladeb sklidili Němci Mono Inc. v roce 2019 slova uznání (viz novinka ZDE). Není divu, že po pěti letech se ke stejnému konceptu vrací. 23. srpna vyšlo album jednoduše nazvané "Symphonic Live - The Second Chapter", které nabídlo téměř dvě hodiny skladeb kvarteta doplněné o smyčcové aranže, tak jak je kapela odehrála na letošním jarním turné. 

Pět let po prvním Symphonic Tour odehráli Mono Inc. a jejich doprovodný smyfonický ansámbl v dubnu a květnu 2024 celkem 18 koncertů, které byly dlouho dopředu vyprodané. Fanoušci očekávali nový program obsahující hity, nové tracky, a také některé skryté drahokamy v klasickém hávu. A opravdu, až na čtyři položky tracklist "Symphonic Live - The Second Chapter" je od prvního dílu rozdílný.

Živák je k dispozici na 2CD, 2LP a samozřejmě i v podobě boxsetu, který obsahuje mimo audia i videozáznam (DVD/Blueray), skleničku na vino vyrobený z matně černé nerezové oceli s vybroušeným havranem, nárámek, plakát a další proprietky.

 

Mono Inc. - In My Heart (Symphonic Live II)

 

 

mohlo by vás také zajímat

randomnessec13