AD:Key na nové desce oslavují v EBM stylu nerozlučné partnerské pouto

Je tu další pastva pro milovníky oldschool EBM hudby.

Sedmé album dua AD:keY pojmenované "0609" je jejich dosud nejosobnějším nosičem. Jak dvojice přiznává, odráží jejich hluboké pouto jako manželského páru a spoluhráčů. Andrea a Rene Nowotny nás v jedenácti kapitolách vezmou na intimní zvukovou cestu, kde se jejich srdce a duše synchronizují, aby vytvořili album plné energie, silných oldschoolových EBM basových linek, chytlavých syntezátorových melodií a návykových refrénů. To vše podtrhují vokály obou protagonistů.

AD:keY se znovu pohybují na území, kde se dotýkají rukopisů Nitzer Ebb, Front 242, ale i And One, DAF nebo dokonce samotných Kraftwerk. Vydavatelství připravilo, jak už je jeho dobrým zvykem, i rozšířenou edici desky plnou alternativních verzí a remixů novinek. O předělávky se zasloužili Martin Bodewell (Orange Sector), To Avoid, Digital Factor, Miseria Ultima, Zweite Jugend, TC 75, Aktion:Fiasko a jejich vlastní vedlejší projekt Rector Skener. 

Kolekce "0609" vyšla, jak už název desky napovídá, 6. září 2024 na labelu Alfa Matrix v digitální podobě a na CD nosiči (možno objednávat ZDE).

 

 

mohlo by vás také zajímat

randomnessec13