Italové Danser La Nuit po letech odhalují plody svého kontinuálního snažení

Další italská postpunková formace, která rozhodně stojí za poslech! 

Podmanivá nová vlna, syntezátorová hudba 80. let a přímočarý postpunk. To jsou ingredience, ze kterých už od roku 2011 tvoří svou hudbu trojice Danser La Nuit z italského Carpi. Po mnohočetných změnách a přejmenovaní skupiny z The Monitor na současné jméno, nám konečně trio dává o své činnosti vědět díky spojení s labelem Swiss Dark Nights.

Kapelu tvoří zpěvák a multiinstrumentalista Adam Void (Paolo Neri), elektronik a hráč na syntezátory Filippo Dj Mask (Filippo Ferretti) a rytmický motor kapely Paolo Drum (Paolo Luppi). Švýcarské vydavatelství vypustilo do světa nejprve bezejmenný debut. Ten obsahuje materiál kapely, který byl jejím repertoárem mezi roky 2011 a 2016. Ten kapela překopala do nové, současné podoby.

 

 

Neuplynul ani mesíc, aby parta pokračovala v aktiviní vydavatelské činnosti. V červenci a v srpnu totiž vypustila do světa nový materiál na čerstvých dvou singlech Grateful Daylight a Death Of An Artist. Přibylo ždibec cold wave elektroniky, postpunkový drajv, ale Italům nechybí. Danser La Nuit mají po letech přešlapování evidentně našlápnuto!

 

 

mohlo by vás také zajímat