Lovelorn Dolls předkládají na nové desce horory na dobrou noc

Dvojice přichystala pro fanoušky temnou, zvukovou pohádkovou knihu.

Belgičtí temně popoví rockeři Lovelorn Dolls nechali své fanoušky čekat na novou muziku drahnou dobu. Přesně šest let trvalo, než dokončili práce na novince "Deadtime Stories", která vyšla 24. května 2024 na labelu Spleen+. Jako hosté se na albu představí americký gotický raper Witchboy, v duetu ve skladbě Dancing At Your Funeral pak Dero Goi, bývalý zpěvák Oomph!.

V mezidobí mezi posledními alby se zpěvačka Kristell Lowagie proměnila ve fotografku/vizuální umělkyni Kristell In Wonderland, vystavující po celé Evropě. A právě silná vizuální stránka je to první, co posluchače při setkání s novým materiálem dua z Bruselu zaujme. Čtvrtá řadovka se strašidelně roztomilou atmosférou hrdě hlásí k Timu Burtonovi. Název alba je pak cynickou hrou se slovy, která odkazuje na dětské říkanky. Každá píseň se ponoří do témat smrti, konců, sebevražd, zničených snů, ztrát a nebezpečného lákadla slávy. Cover desky má vystihovat a zobrazovat osamělou dívku, která si čte v hřbitovní mlze.

Album je k dispozici níže na Bandcampu kapely v digitální podobě a na CD nosiči. K desce vyšla v knižní podobě i "Deadtime Stories: the Book", která obsahuje texty skladeb, exkluzivní ilustrace a fotografie kapely.

 

Lovelorn Dolls - Diary Of Nothing

 

mohlo by vás také zajímat