Bratislavský klub Pink Whale vyhořel. Pomozme mu vstát z popela.

Významný plovoucí klub na břehu Dunaje prochází doslova "zkouškou ohněm".

Těch zajímavých akcí spadající do gotické scény proběhlo v klubu Pink Whale nespočet. V poslední době vzpomeňme na koncerty Last Days of Jesus, Clan of Xymox nebo Electrofrequent Surgefest. Brzy v něm měli vystoupit třeba hackepicciotto. Přitom podnik se vyskytuje na kulturní mapě slovenské metropole pouhé dva roky!

Teď prochází klub na lodi velkou zatěžkávací zkouškou. V pondělí ráno totiž začal hořet. Oheň sice zasáhl „jen“ lodní kontejner na palubě, při hašení byl ale poškozen i chladící sklad. Nacházel se v něm bar a zázemí sloužící návštěvníkům akcí. Dobrá zpráva je, že všechna tři pódia a také technika přežily požár bez újmy. Oheň nenarušil loď samotnou ani její klíčové statické konstrukce. Oprava bude stát dost peněz, dobré ale je, že škody způsobené požárem nejsou fatální.

Klub dnes spustil na portálu Donio.sk crowdfundingovou kampaň, která by měla pomoci podniku co nejrychleji obnovit svou činnost. Pokud byste rádi na tuto aktivitu přispěli, tak pokračujte na portál Donio.sk ZDE. Přejeme klubu co nejrychlejší obnovení činnosti a posíláme za Sanctuary.cz 500 Euro!

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.