The Dance Society na nové desce vyzývají posluchače k boji za lepší zítřky

Gothic rockoví klasici přináší osmé dlouhohrající album s revolučním nádechem.

Roky 2020 a 2021 věnovala kapela okolo kytaristy Paula Nashe oslavám čtyř dekád fungování i nové desce "Sailing Mirrors". Po personálních veletočích uvnitř The Danse Society přišla z tábora pětice v loňském roce zpráva o intenzivní práci skupiny na materiálu nové desky. Ta nakonec vyšla 16. března 2024 a dostala název "The Loop".

Kapela na osmiskladbové kolekci horuje proti zaběhlým pořádkům. "Dnes je mladší generace ovládána svými telefony a účty na sociálních sítích, řízena a manipulována chytrými algoritmy, aby se zapojila a začlenila do moderního života virtuálního otroctví a cyklu práce pro zisky někoho jiného. Stejně tak starší generace, která si kupuje noviny vlastněné miliardářem nebo sleduje elitou ovládanou BBC, je stejně snadno vymývána mozky, pomalu a cíleně, aby uvěřila, že za jejich nešťastné těžké životy může jejich soused nebo někdo, kdo prchá před útlakem v jiné zemi. kdokoli nebo cokoli, samozřejmě kromě vládnoucí třídy," stěžuje si v promo materiálech kvinteto.

 

The Danse Society - Divided To The End


A pokračuje: "The Loop spřádá pozitivní zprávu o tom, jak se můžeme dostat mimo tuto kontrolu a manipulaci a začít žít své životy v harmonii. Vláda nemá peníze pro chudé, ale má co dát svým bohatým přátelům, kteří zjevně nenesou odpovědnost. Musíme otřást establishmentem, rozpoznat lži, které nám říkají, a začít rozbíjet systém. Nebude to snadné, ale pokud budeme správně naštvaní a spojíme se, můžeme vydat skutečný ‚hněv a vřavu‘, které je nezbytné k probuzení všech," zakončují zamyšlení nad novou deskou The Danse Society.

Album "The Loop" vyšlo v limitované edici na sněhově bílém vinylu, jako CD digipak i jako digitální download/streaming. Stačí se podívat na nabídku níže, na Bandcamp profil kapely. Ta chystá koncerty jak na domácí půdě, tak na kontinentální Evropě.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Dle mého nejslabší deska DS :-( Unudila. Hudebně i poselstvím .... A naprosto to zabila Shake Shake, která jakoby vypadla ze seriálu Dva a půl chlapa, kde Charles nahraje desku s písněmi pro děti a jedna se jmenuje Don't shake the baby ...... A ta podoba těch dvou písní je smrtící tečka téhle desky.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.