Soutěž o lístky na koncert Lathe Of Heaven v Praze

Rádi byste navštívili postpunkový vichr z New Yorku Lathe Of Heaven bez potřeby placení vstupného? Zkuste naší soutěž!

Ještě truchlíte nad nečekaným odchodem Geordieho Walkera z Killing Joke? Pak si částečně budeme moci spravit náladu návštěvou koncertu Brooklynské post-punkové naděje Lathe Of Heaven. Ti vznikli v 2021 a sami sebe popisují jako new wave a post-punk se sci-fi estetikou. Výbornou koncertní pověst čtveřice potvrdila vydáním debutu "Bound by Naked Skies". Jak píší hudební publicisté, kapela inspirovaná dílem americké spisovatelky Ursuly K. Le Guin, jejíž román z roku 1971 ostatně dal kapele jméno, jsou důstojní nositelé odkazu Joy Division, Killing Joke, The Chameleons nebo Syndrome 81. Lathe Of Heaven vystoupí už tento pátek 9. února 2024 v pražském klubu Bike_Jesus a vy se můžete protáhnout na koncert zcela zdarma pokud správně a včas odpovíte na naší soutěžní otázku a budete mít zároveň štěstí na vylosování. Soutěžní otázka je tato: 

Jaké prestižní vydavatelství vypustilo do světa debutovou desku Lathe Of Heaven - Bound By Naked Skies?

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „LATHE OF HEAVEN" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do čtvrteční půlnoci (čtvrtek 8.2.2024 do 23:59). Do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pátečního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

 

Lathe of Heaven - At Moment!'s Edge

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.