Italští Karma Voyage na druhém albu splétají neo psychedelii s éterickým darkwave soundem

Pětice Karma Voyage z přímořských Benátek přináší zajímavý mix kytarových a gotických ingrediencí.

Kapelu dal dohromady Luca Castellaro (kytara a zpěv) a Giuseppe Brunetti (sólová kytara) na konci roku 2019. Poté co dvojice přečkala poměrně ostrý průběh kovidové pandemie, která na Apeninském poloostrově řádila jako černá ruka, k sobě dvojice přibrala další spoluhráče - Alvise Scarpa (baskytara), Leonardo Sebastiani (syntezátory) a Edoardo Dotta (bicí).

Dohromady jako Karma Voyage začali tvořit zajímavou hudbu, kterou můžeme charakterizovat jako směs atmosféry 60. let s prvky darkwave 80. let. Vzletný mužský vokál se proplétá našlehanou atmosférou tvořenou různými typy syntezátorů, reverbů a delayů. Takto zní nejen dva roky stará bezejmenná debutová deska, ale i letošní následovník "Lights In Forgotten Places", který bychom mohli charakterizovat jako přímý střet shoegaze hvězd Ride s darkwave legendami Dead Can Dance a japonskými postrockery Mono.

Ostatně to můžete posoudit sami níže z videoklipu natočeného k singlu Shine, i celé desky, kterou vydavatelství Icy Cold records nabídlo níže na Bandcamp profilu k poslechu i ke koupi v digitální podobě, na CD i na vynilu.

 

Karma Voyage - Shine
 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.