The Cassandra Complex na prvním albu po více než dvou dekádách šíří mor

Rodney Orpheus a spol. konečně dotáhli k vydání dlouho slibované návratové album.

"Potvrzujeme šuškandu, že se nacházíme znovu ve studiu," hlásila do světa The Cassandra Complex před dlouhými jedenácti roky ZDE! Čekání se nakonec protáhlo až do května letošního roku, kdy konečně vyšla na světlo světa deska "The Plague". Kapela tak navazuje na album "Wetware", poslední dlouhohrající kolekci čtveřice, která ji vypustila mezi své fanoušky v roce 2000.

Na vzniku nového alba se podílela současná čtveřice, kdy vedle zpěváka Rodneyho mají na novém materiálu podíl i kytaristé Andy Booth a Volker Zacharias plus elektronik Axel Ermes. Deska je k dispozici prozatím v digitální podobě, i to ale stačilo, aby ihned atakovala špici německé alternativní hitparády. 

Kvarteto má v plánu prozatím novou kolekci propagovat na letních festivalech, nevylučuje ale následný útok na evropské kluby. A co na nové album The Cassandra Complex říkáte vy?

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Povedený. Otvírák Elvis absolutně famózní. Rodnyho zamilovaný ploužáky miluju a Plague jich má několik. Viva Cassandra.
Nové album hodnotím jako velmi povedené. Tech 20. let čekání na novou desku bylo dlouhých, ale deska je na světě a opravdu je skvělá. Nejlepší skladba jednoznačně The Great Sea.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.