Už zítra v Praze představí ADULT. po boku Plack Blague a Body of Pain svou novou desku

Za pár dní proběhne v hlavním městě interesantní akce.

Nedávno jsme psali o tom, že ADULT. vydali svoje již deváté dlouhohrající album nazvané "Becoming Undone". Nicola Kuperus a Adam Lee Miller vyrukovali na fans s další dávkou neúprosného tanečního EBM, které zní chladně, odlidštěně a přesto vášnivě a energicky. Manželé začali pro svého potomka jméno ADULT. používat v roce 1998 a od té doby terorizují tancechtivé posluchačstvo s železnou pravidelností. Svůj nejčerstvější materiál o víkendu představí i českému publiku.

 


ADULT. - Our Bodies Weren´t Wrong
 

Spolu s detritskou dvojící dorazí ze Spojených států také Plack Blague - taneční EBM taťka navlečený v kůži. Ten vás provede za ručičku tanenčním parketem a rozvibruje Chapeau Rouge materiálem ze svých dvou velkých desek "Heavy Leather!" a "Night Trax". Určitě dojde i na nejčerstvější singly jako "Wear Your Body Out" či "Dangerous". 
 
 
Plack Blague - Wear Your Body Out 

 

Českou scénu zastoupí jméno, které jste nejspíš už zaregistrovali. Dvojice Body of Pain má také co nabídnout neposedným střevícům a jejich koncerty prostupuje hypnotická aura a charismatický projev. Materiál z debutového alba "We No Longer Exist Anymore" vás živě nezklame. Na výbornou prošel třeba i na posledním ročníku Prague Gothic Treffen...

 


Body of Pain - We Kill the Pain

 

Všechny tři projekty zahrají v neděli 25. března v Chapeau Rouge a byla by škoda je minout. 

ADULT., Plack Bleague, Body of Pain
Praha, Chapeau Rouge 
27. 3. 19:30
vstup: 350 - předprodej ZDE
FB event ZDE

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.