Belgický festival Sinner's Day Special opět láká na nabitý line-up

Hudební smetánka se napřesrok opět sejde v Belgii.

Organizátoři festivalu Sinner's Day nastavili v letošním roce frekvenci svých eventů na dvě akce ročně. Zatímco podzimní akce je již nějakou dobu třídenní, její mladší bratříček nazvaný Sinner's Day Special soustředil veškeré dění do jediného dne. V příštím roce bude ale vše jinak: Sinner's Day Special se uskuteční ve dnech 24. - 26.6.2022 a doposud zveřejněný seznam účinkujících je veskrze lahůdkový. Headlinery budou Front 242, Skinny Puppy a domácí electro-rocková legenda Aroma di Amore. Z dalších vystupujících zmiňme třeba The Mission, Public Image Ltd, Merciful Nuns, The Stranglers, Nitzer Ebb, The Danse Society nebo Tyske Ludder.

V přípravách je také pozimní edice, která se uskuteční ve dnech 29. - 31.10.2022. Zde jsou jako headliner potvrzeni Ministry, z dalších jmenujme např. Dead Kennedys, The Jesus & Mary Chain nebo Petera Hooka & The Light.

Kompletní seznam aktérů najdete na oficiálním webu akce, kde si také můžete objednat vstupenky na jednotlivé dny, nebo rovnou na celý festival.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.