Na domácí scéně vznikly dvě zajímavé remixové desky skladeb Depeche Mode

(Nejen) domácí elektronická scéna přeje vše nejlepší Depeche Mode k loňskému jubileu vydáním dvou zajímavých kolekcí plných předělávek slavné trojice.

Možná si vzpomínáte na kompilaci "Some Great Celebration", která v roce 2003 přinesla zajímavou nůši domácích předělávek skladeb Depeche Mode v čele s Lakeside X (tenkrát ještě Lakeside Church), Mastermind, Škwor nebo Dévy, projektu Dušana Vozáryho z Oceánu. Po delší době tu máme další elektronickou poctu nejznámější kapele z britského Basildonu, a to dokonce ve dvojitém podání.

"V roce 2020 oslavili Depeche Mode 40 let existence. Bohužel fanouškům k tomuto výročí nenabídli nic ze svého bohatého archivu. Nevydali žádný titul, který by těch 40 let připomenul. To mě přivedlo na myšlenku, vzít to do vlastních rukou a pokusit se přijít s něčím, co tu ještě nebylo. A tak vznikla myšlenka remixové kompilace "Deconstruction Time Again", jakožto alba složeného výlučně z české hudební produkce. Ohlas, který můj nápad mezi producenty vzbudil, byl mimořádný a je příslibem na další pokračování remixové řady," pochvaloval si koncem května hybatel dění Filip DTA. Na první kompilaci se podíleli Chromestatic (aka Hoffi z kapely Skyline), Dj Eddie Mur, Dj Schwa, Dryman a SciFiPsi. 

 

A ohlas první řady mu dal v následujících týdnech za pravdu. Není tedy divu, že 24. října 2021 vyšlo druhé pokračování remixové série "Deconstruction Time Again", které nabídlo pohled na klasiky Depeche Mode od Romana Raie, Koziho, Michaela C a projektů GoodBye Mirage, Tekstrue. Na dvojce se také objevuje i nám dobře známé velké jméno ze Slovenska, stařičké perle Leave in Silence složil parádní hold producent KHead, člen skupiny K.I.F.O.T.H.

Obě kompilace vyšly ve striktně limitované vinylové edici. Podrobnější info a objednávky lze adresovat na e-mail deconstructiontimeagain@gmail.com.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.