Steven Severin stvořil soundtrack k chystanému dokumentu o strašidelném domě

Další zářez do diskografie někdejšího parťáka Siouxsie.

borley

Bývalý basák Siouxsie and the Banshees Steven Severin se poslední dobou věnuje velmi zajímavé práci. Vytvořil hudební doprovod k prastarému němému Dreyerovu filmu "Vampyr" a dal mu tak nový rozměr (četli jste tady). Nyní je však zaměstnán zbrusu novým projektem, kterým je hudební doprovod k animovanému dokumentu o takzvaném „nejproslulejším strašidelném domě v Anglii“ - Borley Rectory.


Autor celého dvacetiminutového kraťasu Ashley Thorpe rozjel na Indiegogo kampaň, díky níž chce sehnat 20.000 liber. Fandové, kteří přispějí alespoň 150. librami, obdrží mimo jiné limitovanou edici vinylu se Severinovou nahrávkou, podepsaný právě zakladatelem Banshees, Thorpem a vypravěčem filmu Julianem Sandsem. Přidat se můžete tady.

Film, jenž by mě být hotov příští rok, vypráví příběh o starém viktoriánském sídle v Essexu, faře Borley. Ta nechvalně proslula údajným výskytem duchů poté, co v roce 1929 uveřejnil Daily Mirror příběh o návštěvě Harryho Price, který se zabýval paranormálními jevy a který tvrdil, že může výskyt duchů na faře doložit již z dřívějška. 
Budova vyhořela v roce 1939 a roku 1944 byla stržena.

Mrkněte se na video, které uvádí celý projekt pro Indiegogo kampaň:


{vimeo}69322477{/vimeo}

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.