=UKONČENO= Vyhrajte nové album slovenských elektroniků Eclipsed

Nové album slovenských elektroniků Eclipsed je venku. Chcete ho získat na CD zdarma? Zkuste s námi soutěžit!

Když jsme před více než měsícem psali o třetím albu tria Eclipsed, měli jsme k dispozici pouze krátký náslech toho, co si pro nás slovenští spoluhráči z projektů KIFOTH, Last Influence Of Brain nebo Samhain připravili. Den dětí je pryč a album už se v digitální i CD verzi rozeběhlo do světa. A protože nám druhý příspěvek Electrofrequent labelu přijde dobrý, nabízíme vám možnost jeho CD verzi získat zdarma v naší soutěži. Stačí správně odpověď na jednoduchou otázku: 

Jaké hosty na nové desce "Holyiens" najdeme? Napište nám alespoň jedno jméno a kapelu nebo projekt, ve kterém tato osoba působí.

 

 

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do pondělního poledne (pondělí 14. června do 12:00), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "ECLIPSED". Výherce zveřejníme během pondělního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži! A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

Komplexní zážitek s Eclipsed můžete prožít tuto sobotu, 12. června 2021, v košickém klubu Tabačka, kde "klingon disco" banda svou třetí řadovku pokřtí. Jako hosté pódium zahřejí pražští fantasy ambientáři Nia Eireen a slovenský experimentální elektronik Dead Janitor. Více informací o akci najdete na FB eventu ZDE.

 

Eclipsed - Angels

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.