Whispering Sons se po dvou letech ticha hlásí s novým singlem reflektujícím současnou izolaci

Postpunková pětice Whispering Sons se snaží zužitkovat získané zkušenosti v novém materiálu, ze kterého předkládají první singl.

Během posledních dvou-tří let se belgickému kvintetu Whispering Sons podařilo to, o čem si většina žánrových kapel může jen nechat zdát. Jejich nekompromisní postpunkový nátěr si získat srdce nejen stovek gotických fanoušků, ale urhanul desetitísíce fanoušků nezávislého rocku bez přívlastku. Jejich debutovou desku "Image" si pod svá křídla vzal nezávislý kolos Play It Again Sam a koncertní turné byly často vyprodána. 

Po intenzivním období využila Fenne Kuppens a spol. možnost zavřít se po delší době ve studiu v Ardenách a začala pod vlivem nahromaděných zkušeností pracovat na novém materiálu. Ten se, světe div se, točí okolo tématu izolace, který reflektuje i obrazový doprovod nového singlu "Surface". Na něm je zpěvačka konfrontována s různými přírodními i umělými druhy povrchu bez jediné známky života. 

Singl "Surface" kapela vystřelila na veřejnost díky labelu Play It Again Sam v digitální podobě. Plánuje ho vydat i na sedmipalcovém vinylu, kdy stranu B obsadí další novinka nazvaná Blank. Limitovaný asfaltový kotouč bude k dispozici 8. března 2021 a objednat si ho můžete třeba na Bandcamp profilu kapely ZDE.

 

Whispering Sons - Surface

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.